bookmark 1 show style1 City date_range 30 July 2023

Sonja Aldén med David Carbe - Sånger i tiden

Välkommen till en somrig, lustfylld och personlig konsert med Sonja Aldén och David Carbe!

En dynamisk duo som under flera år har turnerat landet runt och spridit musikglädje och berört sin publik på djupet med både varm eftertänksamhet, skratt och tårar.
Intentionen är att lyfta upp åhöraren från vardagen en stund, ingjuta hopp och tillit till det vi kallar livet. Stegen ifrån konsertplatsen ska kännas lite lättare än innan.

Konserten kommer att springa ur Sonja Aldéns rika låtskatt, andra personliga favoriter, anekdoter och texter blandat med virtuos och fartfylld pianomusik framförd av David Carbe.

Konsertlängd: ca 75 min.

Sonja Aldén - En av Sveriges mest folkkära artister!
Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 där hon tog sig hela vägen till final med jättehiten “För att du finns”. Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till “Årets låt” på Svensktoppen där den även abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår.
  
Efter succén i Melodifestivalen släpptes debutalbumet “Till Dig”, vilket sålde guld och belönades med ett flertal Grammisnomineringar samt gav Sonja en Rockbjörn i den prestigefulla kategorin “Årets Kvinnliga Artist”. Sedan dess har hon hunnit ge ut ytterligare fem album och turnerar flitigt över hela Sverige.

David Carbe - Pianist och entertainer.
Denne musikaliska man har hunnit med en hel del under sina 30 år. Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med flera av våra mest älskade artister såsom Robert Wells, Nanne Grönvall, Malena Ernman, Sofia Källgren, Janne Schaffer och Tommy Nilsson med flera, samt konceptet "Carbe med gäster" som gjort succé i många svenska städer.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla