Wisby Hotel Group
bookmark events

Wisby Hotel Group

Wisby Hotel Group med lokalerna Donners Event, Visby Börs och Joda Kök & Bar är platserna för helkvällar av underhållning, schysst käk och iskalla drycker i en härlig miljö. Barerna innan och efter föreställningen är hjärtat i lokalerna och öppnar från 17.00 och håller öppet efter föreställningen. Mat till schyssta priser och perfekta till ölen och vinet. Ofta en DJ på plats innan och efter för att hålla stämningen på topp och varför inte förlänga upplevelsen med en natt på något av Wisby Hotel Groups hotell? Att vakna upp till Visbys bästa hotellfrukost är guldkant på upplevelsen.
- Wisby Hotel Group vill vara mer än bara underhållning. Vi tycker att en bit mat, gott i glasen och tid att umgås skapar det där lilla extra till det som händer på scen. Vi hoppas ge er en helhetsupplevelse till den där kvällen du sett fram emot så länge, hälsar Eric Björkman på Wisby Hotell Group.
För mer information vänligen besök https://www.wisbyhotelgroup.se/.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla