Grå Gåsen | Gotland
bookmark events

Grå Gåsen | Gotland

Grå Gåsen | Gotlands bästa livescen

Mitt i den vackraste av svenska kulturbygder med havet så nära att du kan höra vågornas brus ligger Grå Gåsen. Ett varmt och välkomnande boutiquehotell beläget på Storsudret på Södra Gotland. Med sin härliga trädgård, miljöer och riksberömda lada är det även inspelningsplatsen för succén Så Mycket Bättre på TV4.
Livemusik på Grå Gåsen är en helhetsupplevelse med riktigt gott käk, bäst musik just nu och kylda drycker. Konserten sker på Grå Gåsens baksida som förvandlas till en scen omgiven av träd med himlen som tak för att skapa magiska sommarkvällar utan slut.

Området öppnar 17.00 (konserterna börjar kl 19:00 om ej annat anges) och efter konserten är barerna öppna till sent.

Välkomna till Live på Gåsen 2024.

Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt!

Här är några viktiga detaljer att hålla koll på:
Först och främst, vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten - barerna kommer att vara öppna till sent!
Om du vill äta före eller efter konserten, tänk på att boka bord i vår restaurang på gragasen.se. Det går inte att boka bord förrän den 1 maj, så se till att hålla koll på kalendern!
Det kommer självklart att finnas gott om mat och dryck inne på området under hela kvällen – ingen ska gå från oss hungrig eller törstig!

Vi har till de små ordnat ett eget litet område för att möjliggöra för barn att kunna följa med på sommarens konserter. Härifrån ser barnen bra och ljudnivåerna är på rätt nivå. Hörselkåpor är ändå alltid ett bra tips. Barn upp till och med 12 år är utan kostnad därefter betalar de för sin biljett till ordinarie pris. Om du är under 18 år måste du ha målsman med dig.

För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till info@hus1.com för att boka dessa platser.
Och det bästa av allt - ledsagare är gratis!
Vi har även ett begränsat antal sittplatser tillgängliga vid våra tillgänglighetsplatser för dig som inte orkar stå hela kvällen.

Slutligen, tänk på att du inte får ta med egen mat, dryck eller stolar till konsertområdet. Vi har allt du behöver här, så bara luta dig tillbaka och njut av kvällen!

/ Cecilia & Björn, Grå Gåsen

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla