Grå Gåsen | Gotland
bookmark events

Grå Gåsen | Gotland

Mitt i den vackraste av svenska kulturbygder med havet så nära att du kan höra vågornas brus ligger Grå Gåsen. Ett varmt och välkomnande boutiquehotell beläget på Storsudret på Södra Gotland. Med sin härliga trädgård, miljöer och riksberömda lada är det även inspelningsplatsen för succén Så Mycket Bättre på TV4.

Livemusik på Grå Gåsen är en helhetsupplevelse med riktigt gott käk, bäst musik just nu och kylda drycker. Konserten sker på Grå Gåsens baksida som förvandlas till en scen omgiven av träd med himlen som tak. En av Stockholms mest intressanta nykomlingar på restauranghimlen, Borasco, är årets restaurangkoncept på Grå Gåsen och kommer tillsammans med livemusiken skapa magiska sommarkvällar. Det blir garanterat skönt häng hela kvällen fram till sent. Välkomna till Live på Gåsen och sommaren 2023.


Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt!

Här är några viktiga detaljer att hålla koll på:
Först och främst, vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten - barerna kommer att vara öppna till sent!
Om du vill äta före eller efter konserten, tänk på att boka bord i vår restaurang på gragasen.se. Det går inte att boka bord förrän den 1 maj, så se till att hålla koll på kalendern!
Det kommer självklart att finnas gott om mat och dryck inne på området under hela kvällen – ingen ska gå från oss hungrig eller törstig!
På grund av ljudvolymsrestriktioner har vi en åldersgräns på 13 år. Om du är mellan 13 och 18 år kan du fortfarande komma med, men du måste ha en målsman med dig.
För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till gragasen@gragasen.se för att boka dessa platser.
Och det bästa av allt - ledsagare är gratis!
Vi har även ett begränsat antal sittplatser tillgängliga vid våra tillgänglighetsplatser för dig som inte orkar stå hela kvällen.
Slutligen, snälla tänk på att du inte får ta med egen mat, dryck eller stolar till konsertområdet. Vi har allt du behöver här, så bara luta dig tillbaka och njut av kvällen!

/ Cecilia & Björn, Grå Gåsen

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla