"Ett Brev På Posten", en avsmakningsmeny i 7 serveringar gör storlagen comeback för en kväll den 22 mars 2025.
Confiterad äggula från Botulfs glada hönor - aromatisk ramslök - frasig bovete - ljummen lökemulison
Lättrökt fjordöring - rågcrunch - sherryglacerad svartrot - vinteräpple - malt - krispigt kycklingskinn - pepparrotsskum
Tartar på småländsk kalvrygg - baericaviar - grillad lagerbladsgrädde - citronsyltad kålrabbi - kryddstarkt bröd
Hällsotad piggvarsfilé bakad i brynt smör - gâteau på pilgrimsmussla och barigoulekokt kronärtskocka - champagnesmörsås med rostad hummerolja och klorofyll - variation på rotselleri
Kombination på skånsk majsanka - rödbeta från trakten - lavendelsky med picklade vinbär - frasig tarte på gruyereost, palsternacka och dragon
Frisk clementinsorbet med gröna druvor - timutpeppar - kylt te - citronverbena
Glace au four - romkaramelliserad ananas - syrlig mangocréme - rostade macadamianötter
Pris per person 995:-
Observera att denna menyn inte går att göra gluten eller mjölkproteinfri. Den går inte heller att serveras som vegetarisk eller vegansk.