bookmark 2 shows style1 City date_range 30 August 2024 - 31 August 2024

Bakåtströvarna: Musik! Polemik! Panik!

Som tidigare år avslutas sommarutställningen med att Kulturföreningen Audiens förvandlar utställningsmiljön till spelplats för en specialskriven föreställning. Årets titel är Bakåtströvarna. Medverkande: Maria Jonsson, Hugo Emretsson, Caroline Rendahl. Hemlig gäst: Henning Iljero Winnberg. Bakåtsträvarna genomförs med stöd av Falu Kommun, Region Dalarna, Längmanska kulturfonden och Kulturföreningen Magasinet.

Dörrar, bar och mat kl. 18, föreställning kl. 19:30. Åldersgräns 18 år, 15 i målsmans sällskap (gäller även spädbarn). 

Om kvällen: 

Under en timme tas publiken med på en resa i tid och rum i Axel Fridells fotspår med en vild blandning av musik, polemik och panik. Hur såg det kreativa kollektivet och konstnärernas villkor ut då – och nu? Har 100 år påverkat något? Så ta med dig vännerna på en sensommarkväll med musik, teater, tankar, mingel, mat- och barhäng i Magasinets mysiga bar (perfekt för barhäng på kajen)! 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla