bookmark 1 show style1 City date_range 16 November 2024

Elvis, Elvis, Elvis! - till Hudiksvall!

Vi presenterar stolt en av Europas största hyllnings-konserter – till den odödliga musikikonen Elvis Presley – med tre av världens främsta tolkare, i den nya magiska föreställningen, Elvis, Elvis Elvis!

På roll-listan hittar vi ”Sveriges Elvis”; Henrik Åberg som tog Sverige med storm 1995 med sin tolkning av ”Blue Hawaii”. Vidare hittar vi Paul Larcombe ifrån England som blivit rankad #1 i Europa och som nyligen blev nominerad till världsmästar-titeln! Ett tredje inslag i föreställningen är supertalangen Josh Whittall. Hans träffsäkra röst är och förblir ett mysterium; Är det Elvis anno 1965 som sjunger?  Slutligen hittar vi Jerry Carlson (känd från The Legends) som även här bjuder på ett explosivt framträdande!

Följ med på den största hyllningen till Elvis Presley sedan ”Elvis On Screen” –Detta med världsberömda och dem mest träffsäkra tolkningarna – samlade i en och samma show!


Föreställningen är producerad av Jerry Carlson - som även producerat succé-showen The Legends.

Som tillval finns en härlig Elvis/Las Vegas-inspirerad buffé-meny. Denna serveras f o m kl. 17.00, Har du någon mat-allergi? Maila då till info@aktivitetsfabriken.se - uppge ditt bokningnummer och beskrivning - när du gjort din bokning.

Föreställningens längd: 2 tim. och 45 min. inkl. 30 min paus.


Hemsida: www.elvisbiljetter.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla