bookmark 1 show style1 City date_range 1 December 2024

Julkonsert med Lisa Nilsson & Mattias Torell - Jul i nöd och lust

Välkomna till Lunds Stadsteater den 1 december när Lisa Nilsson, en av Sveriges mest älskade artister, bjuder in till en exklusiv julkonsert tillsammans med Mattias Torell.


Följ med på en resa genom julens underbara toner och låt dig förtrollas av en blandning av klassiska julsånger och Lisa Nilssons mest älskade låtar. Det blir en kväll fylld med värme, glädje och oförglömliga ögonblick.


Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur. Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik. Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer.


Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer, och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans.


Senast de stod på scen tillsammans spelade de Lisa Nilssons egen föreställning ”Kvinnan som är jag” där Lisa summerar sin karriär och sitt liv som kvinna i en humoristisk kavalkad av musik, steppdans och monologer. Duon har spelat in skivor och turnérat ihop i ett otal sammanhang med Lisas band, och olika storband och orkestrar sedan 1992.


___________________________


Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)

Dörrar: 19.30 | På scen: 20.00

Konsertlängd: Ca. 1tim 30 min

Missa inte chansen att uppleva en förtrollande julkonsert.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla