bookmark 1 show style1 City date_range 5 October 2024

ALLT ÄR MITT FEL

Allt är mitt fel – en överkänslig humorföreställning av och med Gisela Zeime

Hur kul är det med en högkänslig person som ser kommande katastrofer hela tiden, tar på sig omgivningens felsteg och tror att karma är en grundlag? Väldigt kul, om du frågar standupkomikern Gisela Zeime, som själv länge känt sig tillhöra de högkänsliga, eller överkänsliga, som hon väljer att kalla det.

Tjugo procent av befolkningen anses vara högkänsliga, men alla har mött några i sitt liv. Gisela tar sig rätten att skämta om personlighetsdraget, eftersom hon vet vad hon talar om och dessutom skämtar på sin egen bekostnad. Resultatet blir en lite skruvad humorföreställning om högkänslighet, katastroftankar och guds straff.

Under de senaste åren har Gisela stått på de flesta klubbar i Stockholm, däribland Norra Brunn och RAW. Men hon har också synts ute i landet, på bland annat Gasta och Mack. ”Törnrosasyndromet” var Giselas första egna standupföreställning. Den kunde ses under 2018-19, bl a på Lund Comedy Festival och i Stockholm. Hösten 2022 hade föreställningen ”Inte alla, men…” premiär på Scalateaterns stora scen i Stockholm. 

Allt är mitt fel är ett gästspel på Ö2scenkonst.

Datum: 5 oktober kl.19:30
Scen: Ö2scenkonst Södermalm, Götgatan 73

Läs om tillgänglighet på www.o2scenkonst.se

Ö2scenkonst stöds av Stockholms stad och Svante Bergströms Teaterstiftelse.

Varmt välkommen!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla