bookmark 1 show style1 City date_range 17 August 2024

Steve Grahn & Mattias Malm

Malmöbluesens grand ol man Steve Grahn och gitarrkollegan Mattias Malm kommer till Strandkompaniet. Tillsammans tar de med oss till en veranda i den Amerikanska södern med fotstampande avslappnad akustisk Delta- & Rootsblues. Duon har fängslat många med sitt rena avskalade sound och har faktiskt plockat hem ett guld i Blues-EM i klassen akustisk duo.

Steve Grahn mottog Janne Rosenqvist minnespris, 2009, en utmärkelse som årligen delas ut till en svensk bluesmusiker. Detta efter en omröstning i tidningen Jefferson Blues Magazine. Han representerade även Sverige i Baltic Blues Challange där han och hans medmusiker Mattias Malm vann sin klass, Solo/Duo.

Steve Grahn tillsammans med kollegan Mattias Malm representerade Europa i International Blues Challenge i Memphis i USA i januari 2010 i klassen Solo/Duo. Duon släppte sitt andra album Final Route hösten 2010.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla