bookmark 3 shows style2 cities date_range 3 August 2024 - 31 August 2024

Dekadance kommande events

Dekadance bjuder in till en oförglömlig kväll för att fira 20 år av kreativitet, gemenskap och extravagans! Den 20-åriga resan har varit fylld av glädje, konstnärligt uttryck och oförglömliga stunder, och vi vill fira detta med en fest som speglar vårt arv och framtida vision.

Till detta har vi planerat två kommande evenemang. Först ut är Dekadance Pervpride

Dyk in i en natt av total frihet och mångfald när Dekadance bjuder in till årets mest efterlängtade fest – Dekadance PervPride 2024! I en värld där alla former av kärlek, identiteter och uttryck är välkomna, kommer vi att fira vår gemensamma passion för frihet och individualitet under en magisk och oförglömlig natt​ . 

Vad kan du förvänta dig?
Dekadance PervPride 2024 kommer att erbjuda en unik mix av musik, konst och interaktiva upplevelser som kommer att utmana och inspirera. Vi fyller Slakthuset med allt från pulserande beats och hypnotiska visuals till intimare hörn för samtal och reflektion.

Klä dig för frihet

Dresskoden är en hyllning till mångfald och kreativitet. Oavsett om du vill uttrycka din inre artist, en fetisch-fantasi, eller bara vara dig själv, är detta kvällen för att låta din kreativitet flöda fritt. Tänk extravagans, tänk frihet, tänk det du alltid velat men aldrig vågat – PervPride är din plats att lysa!

Är du osäker på om din outfit följer dresscode så maila en bild så snart som möjligt till info@dekadance.se så ger vi besked. Dresscode är till för att alla ska bidra snarare än att stänga ute. Våra dresscodevakter gör en bedömning av samtliga och ger förslag på uppgraderingar om din outfit inte följer reglerna. Ingen återbetalning sker om du till slut behöver nekas.

Biljetterna är begränsade, så se till att säkra din plats till årets hetaste och mest unika fest. Observera att evenemanget är endast för medlemmar, så om du inte är medlem ännu, se till att registrera dig för att inte missa denna episka natt​.

Dekadance PervPride är inte bara en fest – det är en hyllning till den mångfald och frihet som vi alla står för. Låt oss tillsammans skapa en natt fylld av kärlek, respekt och oförglömliga minnen. Vi ses på PervPride 2024!

Dekadance - Där frihet möter kreativitet

___________________________________________________________________________
Men inte nog med det så har vi bokat en galet stor lokal, galna artister för liveframträdanden och de sexigaste DJs som kommer få oss alla koka på dansgolvet.  


Kvällen kommer att vara en festlig kavalkad av spektakulära framträdanden, överraskningar och dans under neonljus och laserstrålar. Vi har bokat Banankompaniet för en kväll av intensiv fest, mingel och utlevnad. Det blir en unik möjlighet att återknyta kontakten med gamla vänner och träffa nya likasinnade

Vi släpper fler biljetter än någonsin tidigare, så se till att boka din plats i tid! Varje gäst är en viktig del av vår historia, och vi ser fram emot att skapa nya minnen tillsammans

Höjdpunkter:

DJs som kommer att hålla dansgolvet vibrerande hela natten.
Artister som utforskar gränserna för identitet och uttryck, vi kan utlova ett flertalet shower med olika fetisher och teman som fokus, missa inte detta.
Tematiska rum som erbjuder olika upplevelser, från sensuella chillout-zoner till energifyllda dansytor.

Klädkoden är kreativ elegans med en dekadent touch – tänk fritt och låt din inre konstnär blomstra, detta ihop med vår ordinarie dresscode - Dekadance dresscode! Tillsammans ska vi göra denna kväll till något alldeles extra. 

Är du osäker på om din outfit följer dresscode så maila en bild så snart som möjligt till info@dekadance.se så ger vi besked.
Dresscode är till för att alla ska bidra snarare än att stänga ute. Våra dresscodevakter gör en bedömning av samtliga och ger förslag på uppgraderingar om din outfit inte följer reglerna. Ingen återbetalning sker om du till slut behöver nekas.

Varmt välkomna till en kväll av dekadens, glamour och minnen för livet! Låt oss fira 20 år av Dekadance på det mest spektakulära sättet!

Dekadance - Skapa din egen verklighet

Allmän information:

Totalt fotoförbud gäller som alltid. Om du vill bli fotograferad, fråga en av våra fotografer som har tydliga fotobrickor.

Mobiltelefon är endast tillåten inom markerade mobilzoner.

Medlemskap krävs: Medlemsregistrering

Information kring dresscode: Dresscode

Om du någon gång under festen känner dig osäker eller otrygg så finns crew och styrelsen där för dig. Vi har särskilda brickor och finns där för att kunna hantera frågor och situationer på plats. Får du inte tag i oss finns ordningsvakter alltid vid entré.


För att kunna skapa en så bra fest som möjligt behöver vi din hjälp. Du kan hjälpa till på många olika sätt, innan, under eller efter festen. Maila oss på info@dekadance.se och skriv i ämnesraden Volontär!

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla