bookmark 1 show style1 City date_range 2 August 2024

Emil Assergård på Jordhammars altan

SOMMARKONSERT MED EMIL ASSERGÅRD PÅ ALTANEN

Emil Assergård, är en svensk låtskrivare och musiker som skördat stora framgångar sen han debuterade våren 2013 med skivan ”Rakt från hjärtat.”

Emil har uppträtt i program som Bingolotto, Lotta på Liseberg och 2021 tävlade han i Melodifestivalen med låten ”om allting skiter sig”. Idag har han sammanlagt över 195 miljoner streams på Spotify och bokas för spelningar över hela landet


HÅLLTIDER

17:30 Dörrarna öppnas för menygäster

18:00 Menyn serveras till bords

19:00 Gäster med entré biljett är välkomna

20:30 EMIL på scen. (cirka tid)

MENY

Herrgårdens 200 gr högrevsburgare med sriracha mayo, emmentaler, cheddar, bacon, cajunglaze, lökmix, krispsallad, saltgurka samt klyftpotatis. 

Köp till dagens dessert 95 kr 

(För vegetarisk eller specialkost, lägg en kommentar i bokningen eller maila/ring oss)

Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon 0303-773 555


HITTA HIT!

Med några kilometer utanför Stenungsund ligger Jordhammars Herrgård med granne till ridhuset. Cykelväg går hela vägen från Stenungsund till Kolhättans färjeläge. Buss nr 4 från Stenungsund stannar precis utanför. Vi har parkeringar utanför eller nedanför oss. Här hittar ni oss på Eniro kartan

 

BOENDE

Är ni långväga gäster har vi vandrarhem på ovanvåningen som ni är välkomna att boka.

 

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Är spelningen ute eller inne? Spelningen är på vår altan som har tak, vi rekommenderar att ni har en extra tröja då våra filtar är begränsade.

Vi är flera sällskap som gjort bokningar vid flera tillfällen, kan vi sitta ihop? Skriv i kommentarerna vid bokningen att ni vill sitta ihop så gör vi vårt bästa.

Vad innebär mat & entrebiljett? Ni blir tilldelad ett bord eller delar av ett bord och blir serverad dagens meny. Dryck ingår ej men ni kan beställa av servitören/servitrisen.

Vad innebär entrebiljett? Ni är inte garanterad sittplats men baren är öppen.

Är Jordhammars Herrgård handikappanpassat? Nja, vårt hus har många år på nacken men vi har tillverkat ramper så ni kommer in till oss och personalen är behjälpliga om det behövs.

Har ni övriga frågor kontakta oss på info@jordhammarsherrgard.se eller 0303-773 555

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla