bookmark 1 show style1 City date_range 5 November 2024

Hellsongs

Det har i år gått hela 20 år sedan de gjorde första spelningen någonsin (ute i en lada i Älvängen).
2004 var året år då koncentrationen av Co2-utsläpp låg på 377 PPM, Lena PH ägde sönder med “Det gör ont” och nyssnazisterna landade på beskedliga 1,13% i EU-valet. Det känns på ett sätt som igår och samtidigt som en fjärran utopisk dröm. Plattan som kom 2013 till “These are evil times” och alla trodde att botten var nådd. Det kanske den var, men mer för bandets del kanske? Luften gick åtminstone ur dem för ett tag. Men nu, efter några år i dvala, börjar det plötsligt kännas kul att stämma strängarna, trycka ner sustainpedalen och damma av de gamla låtarna igen.

Med denna nya känsla föddes också ett starkt sug efter nytt och plötsligt står de här igen. Lagom till tjugoårsjubiléet är de inte bara äldre, utan också fler, bra mycket argare och som om inte allt detta vore nog, med en helt ny platta färdig att släppas. I oktober kommer The Return of the Hellsingers och i samband med det bjuder bandet upp till politisk armkrok, fuldans och allsång . Det vankas hela nio nya låtar, fyra egna dängor och fem gamlingar. Allt på temat mer kärlek och tillsammans, mindre hat och ojämlikhet.
Hell yeah!

Nya albumet ” Return of the Hellsingers” släpps 25 okt via Tapete Records.

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla