bookmark 1 show style1 City date_range 30 October 2024

Dora Morelenbaum

Singer-songwritern Dora Morelenbaum är en av de unga starka rösterna som leder Brasiliens nya musikaliska våg. Hennes musik blandar jazz, brasilianska rytmer och brassepoppen MPB, Música Popular Brasileira.

Dora är medlem i den Latin-Grammy-vinnande stjärnkvartetten Bala Desejo, ett banbrytande brasilianskt band som spridit brasiliansk musik till en helt ny publik. 

På senaste EP:n "Vento De Beirada", producerat av en av Rio-scenens stjärnor Ana Frango Elétrico, går Dora en annan musikalisk väg än Bala Desejos uppsluppna, avantgardistiska Tropicália-sound. Doras soloställ har en mer drömlik, mjukare MPB-hållning. Helt samtida, men med spår till Doras idoler Gal Costa och Maria Bethânia.

Dora Morelenbaum kommer från en musikalisk familj. Hennes pappa, Jaques Morelenbaum, är cellist, kompositör och dirigent och den uppmärksamme vet att han är en av artisterna på årets Stockholm jazz festival. Doras mamma, Paula Morelenbaum, är en älskad jazzsångerska.

Dora Morelenbaums sublima musik tar dig med på en sinnlig resa. Musiken är ny, men ändå omedelbart bekant, som att återupptäcka en tidigare kärlek. Och det gör du på jazzklubb Fasching, Kungsgatan 63.

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla