bookmark 1 show style1 City date_range 30 August 2024

Ludde Samuelsson: Daddy Issues (Work in progress)

Ludde Samuelsson är en festivalfavorit som äntligen är tillbaka för att testa en ny stand up-show – som vanligt full av observationskomik och igenkänningshumor av allra träffsäkraste, varmaste och roligaste sort. Småbarnspappan Ludde fortsätter att ståuppa sig igenom livet och delar med sig av sina högst personliga perspektiv på sådant som upptar vår vakna och sömnlösa tid: Samtiden, framtiden, samlivet och barn.
 

Komikern Ludde Samuelsson började med stand up redan som 17-åring och har synts på Sveriges ståuppklubbar och turnerat med egna föreställningar i femton år. Han har även arbetat med radio och TV, bland annat som manusförfattare på Svenska Nyheter på SVT. Ludde är uppvuxen och bosatt i Malmö där han driver Limhamns Comedy Club. Dessutom kan du höra honom i Star Wars-podcasten Stjärnkrigspodden.

------

För bokning av rullstolsplats, vänligen kontakta info@lundcomedyfestival.com. 
Din biljett är ej återbetalningsbar. 
På Lund Comedy Festival råder fri placering i salongerna. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla