bookmark 1 show style1 City date_range 18 December 2024

Weeping Willows julturné - Songs of Winter

Weeping Willows, ett av Sveriges mest älskade band, beger sig ut på julturné 2024. Den 18 december kommer bandet tillbaka Malmö Live för en exklusiv julkonsert! Samtliga av deras tre julkonserter i Malmö var utsålda förra året.

Under julturnén "Songs of Winter" bjuder Weeping Willows på en blandning av älskade jullåtar och deras egna klassiska hits – ackompanjerade av stråk, blås och keyboard. Det blir förtrollande kvällar som du inte vill missa.

I år har vi i Weeping Willows tagit det väldigt lugnt. Därför ska det bli rejält roligt att komma ut och spela igen i december. Vi blandar låtar från våra populära julskivor med låtar från vår övriga repertoar. Detta blir våra enda spelningar i år förutom vår årliga konsert i Dalhalla, hälsar Magnus Carlson.


Weeping Willows blir förstärkta av Sara Edin på fiol, Goran Kajfeš på trumpet, Per ”Ruskträsk” Johansson saxofon/flöjt, Carolina Wallin Perez klaviatur/kör och Anders Kappelin på bas.Nilsson

___________________________

Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)
Dörrar: 19.00 | På scen: 19.30
Konsertlängd: 1tim 45 min - 2 timmar

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla