bookmark 10 shows style1 City date_range 20 September 2024 - 20 September 2024

Drop-in vigsel

Välkommen in i det vackra slottet på Gunnebo. Här väntar ett stämningsfull vigsel med blomsterdekorationer från våra trädgårdar. På plats finns vigselförrättaren Johanna Lindén.

Så här går det till:

Ni väljer en ledig tid, vigseln tar ca 10 min. Ni kan komma själva, endast ni två, då bokar ni till vittnen ( i nästa steg kan ni välja till om ni behöver vittnen) eller så tar ni med er ett mindre sällskap på max 15 personer inkl. barn. 

Viktigt att tänka på:

Bokningen är bindande men ni kan boka till en avbeställningsförsäkring som gäller vid oförutsedda händelser. Tänk på att ansöka om hindersprövning och begära vigselintyg hos Skatteverket. Dessa två dokument samt namn och adress på era två vittnen måste ha inkommit till Carina Grunditz, Mölndals Stad, stadsledningsförvaltningen, 431 82 Mölndal SENAST den 20 augusti. En administrativ avgift faktureras separat i efterhand på 625 kr. Tänk på att både ni och era vittnen ska kunna legitimera sig. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla