bookmark 1 show style1 City date_range 19 July 2024

Bo Sundström live på Stelor

En intim kväll med Bo Sundström solo i vår lada!

I över 25 år har sångaren, låtskrivaren och Fårö-profilen Bo Sundström rört och underhållit oss från scenen, i Bo Kaspers Orkester och under eget namn med sitt svängiga band med översättningar av jazz-standards. Efter en vår av lång turné med jazzbandet, och inför en stundande krogshow med Bo Kaspers på Rival i Stockholm ger han en konsert för oss helt solo med sin gitarr, utan avstånd mellan honom och oss i publiken.

Låtval, mellansnack och val av hatt står skrivet i stjärnorna, det enda man vet är att det kommer bli en oförglömlig kväll i Bosses ödmjuka och genom-musikaliska sällskap.

Varmt välkommen tillbaka till Stelor, Bosse!


Restaurangen kommer från och med i år att erbjuda en 3-rätters middagsmeny kl 17.30 för att vara klar med middagen i god tid inför konserten och njuta lite extra av kvällen. Middagsplatserna är begränsade till totalt 50 pers och bokas som en vanlig biljett med middagen inbakad i priset. Observera att denna sittning ej är avbokningsbar, men att vi mer än gärna hjälper dig och ditt sällskap att förmedla Mat & Middag-biljetten i det fall ni får förhinder. (Se nedan för mer info.)

17.30 Restaurangen öppnar

19.00 Ladans bar öppnar med Fördrink & enklare snacks

20.00 Konsert


Konsertlängd: ca 2 h inkl. paus.

Biljettpris: 520 kr (inkl serviceavgift)

Biljett + fördrink & enklare snacks: 620 kr (inkl serviceavgift)

Middagsmeny + konsert: 1285 kr (inkl serviceavgift)Musik & konsertbokare: Pontus de Wolfe, 070-940 88 95, music@pontusdewolfe.com

Restaurangen, Stelor: My Wrethagen, 073-518 18 89, my@stelor.se
Stelors Middagsmeny + konsert

En middag på Stelor beror alltid på vad våra fantastiska bönder har kunnat skörda för dagen och vilket kött eller fisk vi har fått tag på och på det så gör vi en pangmiddag! Det beror alltså på kockens humör, väder och vind och råvarorna. Det vi vill erbjuda våra gäster är en omsorgsfull och rolig kväll. God mat utan krusiduller men med massa kärlek från våra producenter – som vi brukar säga ”Don’t buy food from strangers”! Vi tror att det blir godare och mer hållbart då.


Så maxa är sommarkväll på Stelor med inte bara en musikalisk upplevelse i vår lada, utan passa på att även äta en god middag och få en helhetsupplevelse. 17.30 möts vi i trädgården varpå ni serveras en 3-rätters konsertmeny. Vi ser till att det är klart i tid tills konserten börjar och då har du som konsertmeny även bra platser i ladan. Vänligen ange allergier eller specialkost då det denna kväll endast serveras en snabb meny. Varmt välkomna till en kväll med Mat & Musik!

koket@stelor.se, +46 (0)735 15 70 80


Ytterligare info: https://www.stelor.se/


Gemensamt för alla konserter på Stelor är:

 

- Alla platser i ladan är onumrerade men begränsade i antal. Det finns möjlighet att både sitta och stå, och det kommer alltid att fixas fram stolar till alla som vill sitta.

- Samtliga konserter har ca 20 min paus.

- Våra konserter har inga åldersgränser, det finns möjlighet att stå i dörröppningen med barnvagn utanför.

- Försäljning av alkohol och annan dryck finns tillgänglig i och utanför ladan.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla