bookmark 1 show style1 City date_range 13 October 2024

THE BOSPHORUS ENSEMBLE

THE BOSPHORUS ENSEMBLE bildades 2016. 
Med ett av sina brofästen i Göteborg, erbjuder Laholms konsertförening på en minst sagt spännande konsert. Orkestern, som består av tjugotalet musiker från nästan lika många länder, är en smältdigel för musiker som delar passionen för musik från mellanöstern. De spelar en blandning mellan klassisk och traditionell musik från olika orientaliska platser. Målet är att bygga broar mellan kulturer och sammanföra människor via musiken.
* Vid den här konserten kommer programmet finnas tillgängligt på arabiska.

Kulturverket i Onsjö har en synlig offentlig musik- och kulturverksamhet samt en mindre synlig i samarbete med Kulturförvaltningar, Barn- och ungdomsförvaltningar, andra aktörer, föreningar i olika kommuner. Kulturverket har varit med om att starta ett nordiskt nätverk med tre länder, "Musik över Kattegatt", samt deltar i ett regionalt samarbete med Possibilitas i VG region och Region Halland. Kulturverket strävar efter hög kvalitet och strategin är samarbete och samverkan i gott samförstånd på alla nivåer.
Pris: 100 kr/medlem, 100 kr/icke medlem. Barn o Ungdom under 18 år GRATIS, men biljett måste bokas då alla platser är numrerade.

Biljetter för rörelsehindrade, inklusive ledsagare, bokas via Anna Enggaard på 0708140165.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla