bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 28 november 2024

Standupkväll med Ann Westin

NOCK-Norrorts Comedy Klubb har äran att presentera den fantastiska Ann Westin på en standupshow med flera komiker!

Showen på Tibble teater den 28e november kl. 20.00-c. 22.00 är i 2 akter med 15 minuters paus.

Åldersgräns: 18 år.
Kiosk-servering före showen samt under pausen.

I över 25 år har Ann roat och charmat publik över hela landet. Hon har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och var även nominerad för fjärde gången år 2020. Ann har även synts i rad olika tv-program såsom Bäst i test, Släng dig i brunnen, Allsång på Skansen med många många fler. 

Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Och hon får verkligen alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars! När Ann går igång är det svårt, för att inte säga omöjligt, att värja sig för skratt.  

Förutom Ann ser vi även flera komiker på scen: 

Lasse Nilsen är världens enda komiker som gått mimskola i Paris. Rolig, intelligent och med full kroppskontroll presenterar Lasse komik som du aldrig sett förut. Lasse är dessutom Fältartist och har varit på utlandsmissioner i Kosovo, Afghanistan och Mali samt för Fredsbaskrarna och där framfört sin komik för svenska och internationella soldater. 

Marcus Palm har jobbat som Stand up komiker sedan -97, och har över 2000 uppträdanden bakom sig samt en lång karriär inom både film, tv och teater.  Han debuterade på biograferna redan 2000 och sen dess har man kunnat se honom på scener runt om i landet tillsammans med gräddan av svensk komikerelit. Improvisationsnivån på denna komiker ligger långt över det normala. Han älskar dialogen med publiken om den uppstår.  

Gullis Gullberg framför humoristisk musik med sköna toner och improvisationer. Det är underhållande, underbart, underfundigt och under all kritik. Gullis nominerades till årets nykomling på svenska stand-up galan 2022 och har sen dess synts i semifinal i Talang 2023, SVT:s Rostmacka och som komiker och manusförfattare för Svenska Nyheter. Hon är även regerande mästare i SM i ordvitsar, och i år varit på soloturné med föreställningen "Synth & Skam”. 

Kvällen arrangeras av NOCK-Norrorts Comedy Klubb 

https://norrortscomedy.se/

nock.comedy@gmail.com

Välkomna!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla