bookmark 1 show style1 City date_range 4 October 2024

Standupkväll med Hasse Brontén

NOCK-Norrorts Comedy Klubb har äran att presentera den fantastiska Hasse Brontén på en standupshow med flera komiker!

Showen på Tibble teater den 4e oktober kl. 20.00-c.22.00 är i 2 akter med 15 minuters paus.

Åldersgräns: 18 år.

Före detta polisen Hasse bronten kommer till Tibble teater för att få oss att skratta! Inte nog med det så har han med sig ett helt gäng komiker som kommer att se till att kvällen blir oförglömlig!! 

Hasse har en humor som roar de allra flesta, gammal som ung – humorn är glad och rättfram. Det handlar om allt möjligt i vår omvärld, och det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv. Det finns nog ingen som gått ifrån ett gig med Hasse Brontén och varit missnöjd – han levererar alltid 100 % energi, glädje och engagemang.

Sedan Hasse Brontén framröstades som årets nykomling vid Stand-up-galan 2005 har han medverkat i flera populära humorprogram såsom Cirkus Möller, Parlamentet och Time Out. 2015-2016 programledde han Efterlyst på TV3. Han är i dag aktiv som ståuppkomiker, men även som föreläsare och poddare med podcasten Snutsnack.

Kvällen arrangeras av NOCK-Norrorts Comedy Klubb 

https://norrortscomedy.se/

nock.comedy@gmail.com

Välkomna!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla