bookmark 1 show style1 City date_range 27 July 2024

Louisiana Avenue - Mardi Gras Party Tour

Louisiana Avenue - Mardi Gras Party Tour

”Sveriges bästa live-band” fyller en unik och egen plats på Sveriges och Nordens musikscen. Som en hyllning till en av världens största karnevaler bjuder Louisiana Avenue in till ett färgsprakande party där allt kan hända! Gruppen öser ur New Orleans sjudande gryta av storartad musik som rymmer en mångfald av stilar, som soul, jazz, funk, blues, boogie-woogie och cajun, inte sällan sammanväxta med varandra. Utöver färgsprakande scenkläder, som hämtade från en Mardi Gras-parad, förstärks karnevalskänslan genom inslag som uppblåsbara enhörningar, plasthalsband, parasoller och flertalet flamboyanta klädbyten. Så skapar bandet en fest som alla är inbjudna till! 

Bakom de glädjerusiga och utlevande scenframträdandena finns en allvarligt menad kärleksfilosofi. Gruppen kallar sig själva ”budskapsdriven glädjeorkester” där grundvärderingen är självklar inkludering av alla. Oavsett ålder, bakgrund eller fysiska förutsättningar är man varmt välkommen in i Louisianas Avenues värld.

"I've never seen this type of energy outside the islands I’m from – definitely not in Sweden!" Wyclef Jean

27 juli rullar partykarnevalen in till Visby och Joda Bar & Köks innergård för en fest under stjärnorna vi sent ska glömma.

Välkomna!
_______________

Louisiana Avenue
Datum: 27/7 2024
Plats: Joba Bar & Kök Innergården | www.jodavisby.se
Bar & käk från 17.00 | Show: 21.00 
_______________

Ytterligare info:
* Åldersgräns: 18 år
* Konserten sker utomhus på Joda Bar & Köks innergård
* Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare, plats anvisas av våra värdar. Dessa bokas via mail: info@jodavisby.se. Begränsat antal. Ledsagare gratis.
* Onumrerade ståplatser i hela lokalen.
* Joda Bar & Kök erbjuder förutom kylda drycker även schysst käk | www.jodavisby.se 
* Garderob finns.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla