bookmark 18 shows style18 cities date_range 23 October 2024 - 24 November 2024

Tommy Nilsson - Öppna din dörr 2024

Tommy Nilsson – Öppna din dörr 2024

Upplev Tommy Nilssons unika röst i några Sveriges allra vackraste kyrkor

 "Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"

 Sedan 2021 har Tommy Nilsson turnerat i fullsatta kyrkor runt om i landet och hösten 2024 är det åter dags för ett större antal orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor. 

Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog. Sånger som passar fint in i den unika kyrkomiljön.

 Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre, Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc etc) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.

På höstens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar en änglalik kör, oftast knuten till respektive kyrkoförsamling.

 Ledsagare gratis entré.

Rullstolsplatser och ledsagarplatser bokas via mail info@monarch.se 

Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/

Åldergräns 13 år.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla