bookmark 1 show style1 City date_range 27 September 2024

Al Pitcher - Tid för skratt - Provföreställning

Al Pitcher ger sig ut på ny turne! I höst ger sig vår största internationelle komiker ut på en lång Sverigeturné med den helt nya showen ”Tid för skratt”.

”Tid för skratt” är klassisk stand-up show med kvicktänkt humor, byggd på hans karaktäristiska interaktion med publiken. I dessa märkliga tider vill Al få oss att skratta åt alla de typiska svenska företeelser som han ännu förundras över.

Turnén tar honom runt om i hela Sverige från Malmö i Söder till Luleå i norr. Starten går på Cirkus i Stockholm den 2 oktober. 

Föreställningen på Kulturhuset Sjöängen är en provföreställning och ett unikt tilffälle och en möjlighet att få ta del av Al Pitchers nya show innan turnén drar i gång på riktigt! Ett tillfälle man helt enkelt inte kan missa!

Al, född i England och uppvuxen i Nya Zeeland, har en lysande karriär i Sverige som startade för över 10 år sedan. Fem utsålda och hyllade turnéer samt 2 stand-up Specials på Netflix.

Nu är det är ”Tid för skratt”!

Arrangör: Kulturaktiebolaget

Biljettinformation
Föreställningens längd  1 tim 45min

Biljettpris
Ordinarie 320 SEK (inkl. serviceavgift 25 SEK)

Rek. åldersgräns 13 år

Biljettkassa/foajéservering är öppen en timma innan föreställningen startar. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Kulturhuset Sjöängen via sjoangen@askersund.se Tel: 0583-82000.

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån 
allas säkerhet. Läs mer här! 

Hotell och mat - klicka här!  Äta gott före eller efter evenemanget - klicka här!

 

 Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla