bookmark 1 show style1 City date_range 22 October 2024

Takuya Kuroda

Den Kobe-födde New York-baserade trumpetaren Takuya Kuroda har samlat stadens musikaliska legeringar och uttryck i sin mångfacetterade musik som blandar souljazz, hard bop, fusion, afrobeat, funk och hiphop i ett rykande kalejdoskop där Kuroda själv spelar inifrån musiken. 

Lee Morgan är en trumpetare som ligger Kuroda varmt om hjärtat och Kuroda har själv blivit något av en musikerfavorit. Efter att ha följt sin bror in i den lokala musikscenen i Kobe, flyttade Takuya Kuroda till New York för att studera jazz och samtida musik på The New School på Union Square. Här blev Kuroda blev vän med José James, medverkade på två av sångarens album och skrev blåsarr för hans genombrottsalbum, 2013 års No Beginning No End. Efter examen etablerade han sig ytterligare i jazzscenen i New York och uppträdde med artister som Akoya Afrobeat och med DJ Premier, ena halvan av den banbrytande hiphopduon Gang Starr.
För två år sedan släppte Kuroda sitt sjätte album Fly Moon Die Soon där han tog ytterligare steg i sin soniska värld. Själv sa han så här om plattan: “this album is about the irony between the greatness of nature and the beautiful obsceneness of humanity. Melodies and grooves fly back and forth from being spiritual to being vulgar.”
En afton någonstans mellan det andliga och det vulgära, kan det bli mer intressant? Nej, det tror inte vi när Fasching slår upp dörrarna för Takuya Kuroda.-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla