bookmark 4 shows style1 City date_range 4 July 2024 - 7 July 2024

Mysteriet i gamla stan

Följ med karolinerna på den spännande jakten efter skattmästarens försvunna fältkassa genom Eksjös gamla gator och gränder och träffa personer ur Eksjös mångåriga historia. Ledorden för teatern är spänning, historia, krutrök, humor och improvisation.


Teatern är en nyskriven pjäs och är ett äventyr för hela familjen!


I stället för akter är teatern indelad i kapitel med tonvikt på Krusagården där teatern tar sin början. Därefter förflyttar sig publiken till fots till de olika spelplatserna runt om i gamla stan. Mellan varje kapitel finns det några minuters möjlighet att röra på sig och dricka vatten med mera.


Ljudanläggningar kommer inte att användas. Därför är det viktigt att man är så tyst som möjligt och visar respekt mot dem som har nedsatt hörsel.


Beakta att gator och innergårdar är belagda med kullersten då det kan vara svårt att föra fram till exempel rullator eller barnvagn med små hjul.


Sittplatser är ytterst begränsade eftersom innergårdarna är små. Stolar får inte medtagas men pall går bra i den mån det får plats.


Regnskydd i form av paraply är förbjudet då det skymmer sikten för bakomvarande publik. Poncho och regnkläder går alldeles utmärkt att använda.


Skottlossning och explosioner förekommer men publiken förvarnas alltid innan det sker.


Till sist men inte minst, stäng av ljudet på din mobiltelefon.


Varmt välkommen till en annorlunda teaterföreställning mitt i Eksjös hjärta!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla