bookmark 3 shows style1 City date_range 17 July 2024 - 7 August 2024

Köksträdgårdsguidning

Välkommen på guidning av Stenegårds köksträdgård tillsammans med vår egna trädgårdsmästare!

Under guidningen vill vi inspirera till ekologisk grönsaksodling och visa metoder som ger god skörd av hög kvalitet utan att kompromissa med respekten för naturen. Vi pratar om hållbara odlingstekniker som växelbruk, gröngödsling, täckodling och kompost med mera. Vi kollar även på utrustning som bredgrep, såmaskin och ytjordfräs och du ges möjlighet att få svar på alla dina frågor som befinner sig mellan jorden och trädtopparna. Guidningen hålls av trädgårdsmästare Linn O´Connell.

Den ekologiska köksträdgården
I Stenegårds ekologiska köksträdgård på 600 kvm vill vi inspirera till odling och visa metoder som ger god skörd av hög kvalitet utan att överutnyttja naturens resurser. I köksträdgården sker guidningar under sommartid och skörden säljs på olika sätt till lokalsamhället.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla