bookmark 1 show style1 City date_range 1 October 2024

Godtet


Australiensiska GODTET är skapat av multi-instrumentalisten och producenten Godriguez – aka Dave Rodriguez, hyllad för sitt arbete på "The Great Mixtape" för Sampa the Great.

Hemma i Sydney samlade Godriguez ihop några av den nya generationens bästa musiker från olika håll och bakgrund och spelade in den självbetitlade debutskivan som släpptes 2017. Sedan dess har GODTET blivit ett av de viktigaste banden på den framväxande australiensiska jazz- och instrumentalscenen.

Med sin experimentella jazz med inslag av folk och electronica har GODTET har skapat en egen ambient subgenre. Senaste plattan GODTET + Strings är inspelad tillsammans med stråkkvartett ledd av kompositören Novak Manojlovic. Plattan lyfter GODTET ytterligare steg in i en slags planetarisk jazz.

Från Down Under kommer nu detta ambienta under. Missa inte när australiensiska GODTET intar Kungsgatan 63 med sitt fascinerande, särpräglade sound. 

The Guardian skriver:

Godriguez plunges into sounds more surreal, with scratchy, distorted samples and almost industrial sounding instrumentals that shiver and boom.


Godriguez, gitarr. 

Andrew Bruce, keyboards

Dominic Kirk, slagverk

DOMINIC KIRK: slagverk

Jan Bangma, bas

Tully Ryan, trummor 

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla