bookmark 1 show style1 City date_range 8 November 2024

Sofia Karlsson - jubileumskonsert "Svarta Ballader"

Sofia Karlsson - jubileumskonsert "Svarta Ballader"

Under 2023 höll Sofia Karlsson jubileumskonserter där hon framförde albumet “Svarta ballader” runt om i landet, vilket hon fortsätter med under 2024.  Ett jubileum som Sofia själv beskriver så här:

”Jag har aldrig gjort en uppföljare till albumet “Svarta ballader”. Den skivan är min enda och stora kärleksförklaring till Dan Anderssons dikter och verk.  Han är min käraste poet och också en del av mitt liv, min tradition och min familj i generationer bakåt. Han är de utsattas poet, skogarnas poet och de karga markernas diktare. Det blir ett kärt återseende att göra albumet på scen igen.”

Sofia Karlsson är utan tvekan en av landets mest älskade musiker.

Med en katalog fylld till bredden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turnéer genom Sverige. 
_______________

Sofia Karlsson
Datum: 8/11 2024
Plats: Donners Event
Bar från 18.00 | Show: 20.00 
_______________
Ytterlgiare info:
* Åldersgräns: 13 år
* Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare, plats anvisas av våra värdar. Dessa bokas via mail: info@donnersevent.se. Begränsat antal. Ledsagare gratis.
* Onumrerade sitt- och ståplatser i hela lokalen.
* Baren erbjuder förutom kylda drycker även enklare wraps (kött samt vegetariskt).
* Garderob finns.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla