bookmark 1 show style1 City date_range 14 December 2024

Nice To Be Back - Hyllningsshow för Svenne Hedlund & The Hep-stars

Hyllningsshow för Svenne Hedlund & The Hep Stars. Publiken som sett föreställningen under våren 2024 har "tok hyllat" showen och gett stående ovationer. Hyllningsturnén som alltså blev en succé, gör att det nu blir en fortsättning hösten 2024. Låtarna & musiken gick nämligen rakt in i hjärtat på publiken!

Svenne Hedlund lämnade oss i december 2022 med ett stort tomrum efter hans musik och sångröst. Svenne Hedlund blev en stor idol för många och hans stora genombrott skedde i Hep Stars på 60-talet. Senare blev det paret Svenne & Lotta som slog igenom stort och turnerade runt i Sveriges Folkparker. 

Låtarna vi plockat ut ur denna låtskatt kommer nu framföras av Peter Jezewski, Dan Hylander, Py Bäckman och Tone Norum. Detta blir en minnesrik afton där vi tillsammans får en återblick i Svenne Hedlund & Hep Stars, Svenne & Lotta och många av alla de låtar som toppade listorna. Vi minns låtar som Wedding, Lilla Sofie, Sunny Girl, Cadillac m.fl.

Svenne Hedlund åkte runt och framförde sina hits hela livet och Hep Stars blev det största rock/popband Sverige haft. Att kunna leva på musiken i över 60 år är en stor bedrift.

Boka er biljett till denna nostalgiska afton redan i dag.

Vi hyllar Svenne tillsammans och minns hans otroliga karriär.

Arrangör: Let´s Twist Event AB

Biljettinformation
Föreställningens längd 3 tim (inkl. 20 min paus)

Biljettpris
Ordinarie 750 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)
Early Bird (tom 30/6) Bakre parkett 695 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)

Åldersgräns 13 år

Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Kulturhuset Sjöängen via sjoangen@askersund.se Tel: 0583-82000.

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån 
allas säkerhet. Läs mer här! 

Hotell och mat - klicka här!  Äta gott före eller efter evenemanget - klicka här!

 

 
Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla