bookmark 1 show style1 City date_range 4 August 2024

Lisa Ekdahl live på Stelor

Återigen får vi ett tillfälle att träda in i Lisa Ekdahls musikaliska värld, backad av hennes otroliga band. Ni som varit på plats under hennes tidigare konserter i ladan, i fjol eller 2019 vet vilken otrolig upplevelse det är att uppleva Lisa på så nära håll.

I år firar Lisa Ekdahl 30-årsjubileum med sitt bejublade debutalbum 'Vem Vet' från 1994. Det var starten på en succékarriär som bara fortsätter att blomstra. Med sin unika hybrid av svensk vistradition och jazz har hon inte bara dansat in i hjärtat på miljontals svenskar utan också blivit en internationell stjärna. Det är verkligen något värt att fira och det gör hon genom att bjuda in publiken till en jubileumsturné som de sent ska glömma.

Bandet består av:
Mathias Blomdahl – Gitarrer och sång
Andreas Nordell – Bas och sång
Ola Winkler – Trummor
Daniel Gahrton – Keyboards och saxofoner

Bered er på en exklusiv och nära konsertupplevelse när Lisa och hennes band intar scenen.

Varmt välkommen tillbaka till Stelor, Lisa!!

Ansvarig bokare: Pontus de Wolfe, 070-940 88 95, music@pontusdewolfe.com
Ansvarig, Stelor: My Wrethagen, 073-518 18 89, my@stelor.se

Restaurangen kommer from. i år att erbjuda en 3-rätters middagsmeny kl 17.30 för att vara klar med middagen i god tid inför konserten och njuta lite extra av kvällen. Middagsplatserna är begränsade till totalt 50 pers och bokas som en vanlig biljett med middagen inbakad i priset. Observera att denna sittning ej är avbokningsbar, men att vi mer än gärna hjälper dig och ditt sällskap att förmedla Mat & Middag-biljetten i det fall ni får förhinder. (Se nedan för mer info.)

17.30 Restaurangen öppnar
19.00 Ladans bar öppnar med Fördrink & enklare snacks
20.00 Konsert

Konsertlängd: ca 2 h inkl. paus.

Biljettpris: 795 kr (+ serviceavgift)
Biljett + fördrink & enklare snacks: 895 kr (+ serviceavgift)
Middagsmeny + konsert: 1540 kr (+ serviceavgift)

Mer info: www.stelor.se

Musik & konsertbokare: Pontus de Wolfe, 070-940 88 95, music@pontusdewolfe.com
Restaurangen, Stelor: My Wrethagen, 073-518 18 89, my@stelor.seStelors Middagsmeny + konsert

En middag på Stelor beror alltid på vad våra fantastiska bönder har kunnat skörda för dagen och vilket kött eller fisk vi har fått tag på och på det så gör vi en pangmiddag! Det beror alltså på kockens humör, väder och vind och råvarorna. Det vi vill erbjuda våra gäster är en omsorgsfull och rolig kväll. God mat utan krusiduller men med massa kärlek från våra producenter – som vi brukar säga ”Don’t buy food from strangers”! Vi tror att det blir godare och mer hållbart då.


Så maxa är sommarkväll på Stelor med inte bara en musikalisk upplevelse i vår lada, utan passa på att även äta en god middag och få en helhetsupplevelse. 17.30 möts vi i trädgården varpå ni serveras en 3-rätters konsertmeny. Vi ser till att det är klart i tid tills konserten börjar och då har du som konsertmeny även bra platser i ladan. Vänligen ange allergier eller specialkost då det denna kväll endast serveras en snabb meny. Varmt välkomna till en kväll med Mat & Musik!

koket@stelor.se, +46 (0)735 15 70 80


Ytterligare info: https://www.stelor.se/


Gemensamt för alla konserter på Stelor är:

 

- Alla platser i ladan är onumrerade men begränsade i antal. Det finns möjlighet att både sitta och stå, och det kommer alltid att fixas fram stolar till alla som vill sitta.

- Samtliga konserter har ca 20 min paus.

- Våra konserter har inga åldersgränser, det finns möjlighet att stå i dörröppningen med barnvagn utanför.

- Försäljning av alkohol och annan dryck finns tillgänglig i och utanför ladan.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla