bookmark 1 show style1 City date_range 30 August 2024

Tomas Andersson Wij

Äntligen kommer Tomas Andersson Wij till Cassels konserthus för en intim konsert då han kommer att spela låtar från hela sin låtkatalog. Det blir den enda spelningen i Dalarna i sommar.


 

I 25 år har Tomas Andersson Wij byggt sin publik genom många hyllade album och idogt turnerande. Med allvar och humor, en skicklig berättarteknik, melodier som fastnar och en karaktäristisk röst har hans musik letat sig in i lyssnarna.

 

Många upptäckte honom i SVT-programmet ”Tomas Andersson Wij spelar med” och ännu fler genom ”Så mycket bättre” 2017, som bland annat resulterade i den älskade tolkningen av Sven Ingvars ”När solen färgar juninatten”.

 

Tomas Andersson Wij är och förblir en stark kraft på den svenska musikscenen, något som inte minst befästs genom 15 utgivna skivor och flertalet lyckade samarbeten med artister som Mauro Scocco och Jonathan Johansson.

 

Hösten 2023 släppte han det första smakprovet från sitt kommande album. En singel som bär namnet ”Still Got the Blues från Sverige” och som är en slags fortsättning på hans genombrottslåt ”Blues från Sverige”, som släpptes för 20 år sedan. I januari släpptes albumet ”Sorgsna sånger gör mig glad” – det 13:e albumet i ordningen.

 

Biljettlänk https://www.nortic.se/ticket/event/57765

Foto: Dennis Wernersson

Övrigt

Det kommer inte att vara någon paus under spelningen.

Garderob finns mot en avgift.

P-platser finns utanför Cassels konserthus med adress Bergsmansvägen 33 i Grängesberg. Det finns även platser för husbil, vänligen kontakta Cassels för mer information om det.

Boende och mat finns i närheten på Disponentparken och hotell Stopet i Grängesberg.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla