bookmark 5 föreställningar style1 Ort date_range 1 augusti 2024 - 4 augusti 2024

Vita bron, Höörs Sommaropera 2024

Köp biljetter till ”Vita bron” och delta i utlottningen av biljetter till Schubert-konsert! Se nedan.

Den gripande föreställningen med makt, passion och intriger har sin förankring i en bruksort på 1890-talet. Midsommarfirandet närmar sig, men bakom idyllen utspelar sig både dramatik och en begynnande kärlekshistoria.

I huvudrollerna Oscar och Alina hörs i år Philip Hartman och Saga Fribyter.

Den romantiska musiken förstärker känslorna i Josef Zetterberg Pihls förstlingsverk Vita bron. Josef känner publiken igen både från debuten som gossopran i Höörs Sommaropera 2013 och från flera större bas­roller de senaste åren. Nu studerar han opera i Tyskland och har komponerat en opera som fångar allas hjärtan.
----------
Delta i utlottningen av biljetter till Franz Schuberts ”Winterreise”!
Alla som köper sommaroperabiljetter via Nortic senast söndag 28 juli kan vinna två biljetter till Schubert-konserten på Kulturhuset Anders 1 sept klockan 16.
Värde: 200 kronor per biljett. Vi lottar ut två biljetter per person till 50 lyckliga vinnare. Vinnarna meddelas via e-post och tillkännages även på musikihoor.se och sommaropera.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla