bookmark 1 show style1 City date_range 6 September 2024

Rogê

Latin Grammy-nominerade och Brazilian Music Awards-belönade kompositören och musikern Roger José Cury, alias Rogê tar sin hyllade och smittsamma samba-funk till Fasching för en kväll i det brasilianska vemodets livsbejakande famn.

Vid 48 års ålder är Rio de Janeiro-födde Rogê redan veteran från Música Popular Brasileira-scenen, med nio album utgivna sedan debuten 1998  – solo, med band eller i samarbete med Arlindo Cruz eller Seu Jorge.

I fotspåren av brasse-legender som Jorge Ben, Milton Nascimento och nämnda Seu Jorge, gör Rogê en själfull och funkinfluerad sambastil med akustiskt gitarrsväng och sandpappersröst. 

Senaste skivan Curyman listades på MOJO:s topp 75 lista över 2023 års album och beskrivs som ett glädjefyllt, högstämt sambaalbum med ett budskap om försoning och motståndskraft för att, som artisten själv säger:

“So that we don’t give in to sadness, to laziness, to a lack of desire to move on with life. It’s the certainty that a new day will dawn.”

Efter att ha slipat sina färdigheter på sambaklubben Carioca da Gema i Rio de Janeiro besitter Rogê en magnetisk scennärvaro som du denna kväll tar del av på Kungsgatan 63.

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla