bookmark 1 show style1 City date_range 28 September 2024

Hamlet

Benedict Cumberbatch är Hamlet i succéföreställningen som spelades på Barbican Theatre i London. Folkets Hus och Parker välkomnar pjäsen tillbaka på bio med en nypremiär den 7 mars 2024.
Benedict Cumberbatch blev Oscarsnominerad för sin roll i The Imitation Game och vann en Emmy för sin roll i TV-serien Sherlock. Bland hans filmroller märks också 12 Years a Slave, Star Trek Into Darkness och Tinker Tailor Soldier Spy.
Han gjorde stor succé i National Theatres livesända Frankenstein i regi av Danny Boyle. År 2015 gjorde Benedict Cumberbatch rollen som Hamlet i Shakespeares tragiska mästerverk på Barbican Theatre.

Nu kan du se den föreställningen på bio igen! En familj slits isär medan landet rustar för krig. Tvingad att hämnas sin faders död, men förlamad av den förestående uppgiften, rasar Hamlet mot sin omöjliga situation, som hotar både hans egen mentala hälsa och rikets säkerhet.

För regin står den hyllade Lyndsey Turner (bl a pjäserna Posh, Machinal). Hon vann en Critic’s Circle Theatre Award och Laurence Olivier Award som bästa regissör 2014 för pjäsen Chimerica. Producent för föreställningen är Sonia Friedman Productions.

Pauseförsäljning : snittar och bubbel m.m

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla