bookmark 1 show style1 City date_range 31 May 2024

NUET - Black Coffee

NUET - BLACK COFFEE

Black Coffee återvänder till Stockholm för sin största klubbspelning på Svensk mark någonsin på Fållan. Den GRAMMY-vinnande superstjärnan från Sydafrika kommer för att återigen leverera och trollbinda oss som bara han kan göra. 

Black Coffee är utan tvekan en av vår tids största artister inom klubbmusik och han fortsätter att dominera den elektroniska dansmusikscenen världen över. Han har spelat på de största festivalerna och klubbarna i världen. Sålt ut Madison Square Garden i New York. Sålt ut turnéer och samarbetat med artister som t.ex. Keinemusik, Solomun, Diplo, Drake & Pharrell Williams och hans numera residensklubb på Hï Ibiza Theatre är en av världens mest besökta och bästa klubbar. 

Senast du fick uppleva honom i Stockholm kan ha varit på hans utsålda spelning på Berns eller på hans magnifika spelning på What A View förra sommaren. Hur ska vi toppa detta? Nu återvänder Black Coffee för sin största klubbspelning i Sverige någonsin när vi öppnar upp dörrarna till Fållan för denna spelning. NUET är oerhört stolta över att få kunna presentera BLACK COFFEE på Fållan 31/5. Du vill inte missa detta. Köp din biljett nu!

SET TIMES / LINE UP
22:00-23:00 - TBA
23:00-01:00 - TBA
01:00-03:00 - BLACK COFFEE

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. 
20 år. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla