bookmark 2 shows style1 City date_range 9 November 2024 - 10 November 2024

Blicher Hemmer Gadd

Välkommen att fira ett decennium av musikalisk briljans när bandet kommer för att fira sin 10-årsjubileumsturné! Det blir passionerad fusion av jazz och soul. Med fyra album under bältet och ett decennium av världsturnéer har denna kraftfulla trio utvecklat ett unikt sound och groove som låter som ingenting annat!

Trumslagarlegenden Steve Gadd gästar Fasching tillsammans med de två danska musikerna, saxofonisten Michael Blicher och Hammond-organisten Dan Hemmer. 

Steve Gadds exakta och svängiga spel revolutionerade trumspelet under 70-talet och framåt. Eric Clapton, Paul Simon, Steely Dan, Ricki Lee Jones, Chick Corea och många fler har haft Steve Gadd bakom trummorna på studioalbum och världsturnéer.

Med ett unikt groove kokar trion Blicher Hemmer Gadd ihop sin egen version av orgeljazz, avslappnat, durkdrivet och distinkt. Saxofonisten Michael Blicher är ansvarig för huvuddelen av kompositionerna och organisten Dan Hemmer knyter ihop det hela med ett bas- och orgelspel i världsklass.

 

Steve Gadd, trummor
Michael Blicher, saxofon
Dan Hemmer, orgel.

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla