bookmark 3 shows style1 City date_range 21 November 2024 - 23 November 2024

Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet

Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet är tillbaka! Det var 2008 som historien tog sin början – född ur en idé om ett jazzalbum för EMI/Blue Note. Magnus Carlson tog kontakt med Goran Kajfeš och samlade ett enastående band bestående av Goran på trumpet, Per Ruskträsk Johansson på saxofon och flöjt, Lars Skoglund på trummor, Carl Bagge på piano, Peter Forss på bas och Mattias Ståhl på vibrafon.

Deras debutalbum, som i huvudsak bestod av musik utanför den klassiska jazzstandardrepertoaren – alltifrån The Zombies till Rodriguez – blev snabbt hyllat och följdes upp av en turné och ännu ett album “Echoes”. Nu står de äntligen redo att tillsammans möta publiken igen. 

Vi hade väldigt roligt och spelade en hel del fram till 2013 då våra andra band och projekt helt tog överhanden. Under årens lopp har vi pratat om att återuppstå någon gång – och nu är det äntligen dags, säger Magnus Carlson. 
Att spela låtar från vitt skilda håll som vi alla tycker om och lyssnat på, i hyfsat klassiskt jazz-snitt med bästa bandet och Magnus unika röst, kändes lustfyllt och naturligt varje sekund. Ska bli så kul att väcka liv i det här igen, säger Goran Kajfeš.
Förutom låtar från tidigare album kommer de även att bjuda på nyskrivet material. Förbered dig på kvällar fyllda med svängig jazz och magiska toner när Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet intar scenen på Fasching. 

Goran Kajfeš - trumpet,
Per Ruskträsk Johansson - saxofon och flöjt,
Lars Skoglund - trummor,
Carl Bagge - piano,
Peter Forss - bas,
Mattias Ståhl - vibrafon

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla