bookmark 1 show style1 City date_range 5 July 2024

Sommar standup i Tivoliparken, Kristianstad

Skrattfest i Tivoliparken med kväll med Özz Nûjen, Robin Paulsson, Kodjo Akolor och Kirsty Armstrong.


Fyra av landets bästa och roligaste komiker kommer kommer i sommar till Tivoliparken fredag den 5 juli.


Förvänta er en magiskt sommarkväll med skratt, mycket skratt i det fria. Ta med vänner och familj och njut av en underhållande kväll i härlig sommarmiljö.


Özz Nûjen
Özz är en av Sveriges största standup-komiker och har i över 20 år varit en av branschens allra roligaste.


När han inte gör succé på standupscenen syns han ofta i TV, “Flykten till Östermalm”, “Parlamentet”, “Stjärnorna på slottet” mm. Özz har setts och älskats runt om i landet. Med frenesi som ett mindre kärnkraftverk är han alltid här och nu samt hans improvisationer håller alltid världsklass.


Robin Paulsson

Skåningen Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare.

Redan som 22-åring fick han leda sin egen talkshow, Robins, och gjorde succé inte minst med sina Zlatansketcher. Numera är han aktuell med TV-programmen Fråga Lund och Komiker utan gränser. Robin varvar vardagliga observationer och aktuella ämnen med träffsäkra skämt.


Kodjo Akolor
Kodjo har i hela 13 år varit en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3” med har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen.


Man kan se han på Sveriges alla typer av scener med sin standup, som konferencier och med sin komiska föreläsning. Komikern och programledaren för Musikhjälpen, P3 Guld och Morgonpasset i P3.


Kirsty Armstrong
När Kirsty står på scen missar hon ingenting. Få komiker har så stark scennärvaro som henne. Det finns ingen som lyckas vara så älskvärd och så hård på samma gång.


Kirsty har varit aktiv komiker sedan 2016 både i Sverige och på den internationella scenen. Hon blev nominerad till Årets Nykomling 2019, Årets Kvinnliga Komiker 2020 och sen tog hon hem titeln Årets Kvinnliga Komiker 2022.


Hon har varit programledare på helgen i P3 och har under hösten varit aktuell i satirprogrammet Svenska Nyheter och Rostmacka på SVT.


INFORMATION & CHECKLISTA:
______________________________

Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)
Insläpp: 18.00 | På scen: 19.30
Biljetterna är onumrerade och först till kvarn gäller för sittplatserna.


Ihopfällbara campingstolar, sittpallar, sittunderlag och filtar är tillåtet att ta med sig in men får inte placeras framför mixplatsen.


MAT & DRYCK
Mat & alkoholhaltiga drycker får ej medtagas. PET-flaska som är obruten och oöppnad med vatten/läsk får medtagas.


Försäljning av mat inkl. vegetariskt & veganskt alternativ, dryck (öl, vin, kaffe, läsk & vatten) kommer att finnas på området.


LÄMNAS HEMMA
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobilkameror är tillåtna. Även husdjur får lämnas hemma.


ÅLDERSGRÄNS & LJUD
Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap. Detta på grund av ljudvolymen och Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.


BILJETTER
Det finns ingen möjlighet för uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång


Använd papperskorgarna och ta väl hand om Tivoliparken som vi älskar och värnar om!


Missa inte denna fantastiska kväll!!
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

Nortic anvÀnder cookies för att ge dig den bÀsta upplevelsen av vÄr webbplats och för statistik- och marknadsföringsÀndamÄl. Genom att fortsÀtta förutsÀtter vi att du godkÀnner anvÀndningen av dina uppgifter enligt vÄr Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
GodkÀnn nödvÀndiga GodkÀnn alla