bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

SOMMARKVÄLL MED BOB, HANK & JOE - INSTÄLLT!

SOMMARKVÄLL MED BOB, HANK & JOE 

Bandet kommer från Sundsvall och har spelat ihop sedan 2016. Bandet består av: Bosse ”Bob” Sjöbom (sång & gitarr), Henrik ”Hank” Burefjord (dobro & sång), och Johan ”Joe” Dereborn (bas & sång). Repertoaren består av Bosses originallåtar med rötterna i Old-School/Bluegrass. I september 2018 blev bandet uttaget till Country-SM, och väl där vann bandet direkt sin klass Bluegrass/Old Time!

Insläpp: 17.00
Konsert börjar: 19.30

BOB, HANK & JOE 


OM STORA HENRIKSVIK
Stora Henriksvik är det perfekta utflyktsmålet för musik- & matupplevelser beläget vid sandstranden på Långholmen med utsikt över Mälaren! Här serveras mat med ekologiska råvaror och vid skördetid används grönsaker, bär och frukt från Henriksviks 1700-talsträdgård. Fullständiga rättigheter.


HITTA HIT
Närmaste tunnelbana är Hornstull. Buss 4 stannar vid Högalidsgatan och med buss 66 och 40 kan du ta dig ända till bron över till Reimersholme. Gå över Långholmsbron till Långholmen, ta första vägen till vänster och följ skyltarna mot Stora Henriksvik och Bellmanmuseet.


OM PORTER & THORELLS SYNDROM
Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.


OM BILJETTKÖP
För samtliga evenemang erbjuder vi Nortics evenemangsförsäkring.

I samverkan Bilda.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla