bookmark 1 show style1 City date_range 24 July 2024

Maja Francis live i Stelors lada

Det är dags att välkomna ännu en artist som spelar för första gången i vår lada, men som sannerligen inte är någon främling för Gotland - Maja Francis! Den 24 juli sprider hon och hennes ackompanjatör Johannes Runemark underbara toner och stämningar som sträcker sig ända från Nashville.

Med en fot i skandinavisk pop och den andra i countryn har Maja Francis positionerat sig som en av landets mest unika artister och låtskrivare. Hennes debutalbum ”A Pink Soft Mess” (RMV Grammofon), producerad tillsammans med Johannes Runemark och David Wikberg, släpptes 2021 och togs emot med enhälligt strålande kritik från svensk och internationell press. Under 2022 nomineras Maja och albumet till Grammis, P3 Guld, Manifestgalan och Nordic Music Award. Och till följd av hennes medverkan i TV4´s Så Mycket Bättre samma år släppte hon kritikerrosade tolkningar av artisterna Lasse Stefanz, Molly Hammar, Anna Ternheim och Nordman.

Maja Francis inledde 2023 med att åka med som Special Guest på First Aid Kits Europaturné. Därefter väntade hennes första egna turné som fortsätter under sommaren 2024, där allt slutat vara helt eller snudd på slutsålda.

Vi är så innerligt glada över att få ha dig på Stelor i sommar, Maja!


Restaurangen kommer från och med i år att erbjuda en 3-rätters middagsmeny kl 17.30 för att vara klar med middagen i god tid inför konserten och njuta lite extra av kvällen. Middagsplatserna är begränsade till totalt 50 pers och bokas som en vanlig biljett med middagen inbakad i priset. Observera att denna sittning ej är avbokningsbar, men att vi mer än gärna hjälper dig och ditt sällskap att förmedla Mat & Middag-biljetten i det fall ni får förhinder. (Se nedan för mer info.)

17.30 Restaurangen öppnar

19.00 Ladans bar öppnar med Fördrink & enklare snacks

20.00 Konsert


Konsertlängd: ca 2 h inkl. paus.

Biljettpris: 495 kr (+ serviceavgift)

Biljett + fördrink & enklare snacks: 595 kr (+ serviceavgift)

Middagsmeny + konsert: 1240 kr (+ serviceavgift)Musik & konsertbokare: Pontus de Wolfe, 070-940 88 95, music@pontusdewolfe.com

Restaurangen, Stelor: My Wrethagen, 073-518 18 89, my@stelor.se
Stelors Middagsmeny + konsert

En middag på Stelor beror alltid på vad våra fantastiska bönder har kunnat skörda för dagen och vilket kött eller fisk vi har fått tag på och på det så gör vi en pangmiddag! Det beror alltså på kockens humör, väder och vind och råvarorna. Det vi vill erbjuda våra gäster är en omsorgsfull och rolig kväll. God mat utan krusiduller men med massa kärlek från våra producenter – som vi brukar säga ”Don’t buy food from strangers”! Vi tror att det blir godare och mer hållbart då.


Så maxa är sommarkväll på Stelor med inte bara en musikalisk upplevelse i vår lada, utan passa på att även äta en god middag och få en helhetsupplevelse. 17.30 möts vi i trädgården varpå ni serveras en 3-rätters konsertmeny. Vi ser till att det är klart i tid tills konserten börjar och då har du som konsertmeny även bra platser i ladan. Vänligen ange allergier eller specialkost då det denna kväll endast serveras en snabb meny. Varmt välkomna till en kväll med Mat & Musik!

koket@stelor.se, +46 (0)735 15 70 80


Ytterligare info: https://www.stelor.se/


Gemensamt för alla konserter på Stelor är:

 

- Alla platser i ladan är onumrerade men begränsade i antal. Det finns möjlighet att både sitta och stå, och det kommer alltid att fixas fram stolar till alla som vill sitta.

- Samtliga konserter har ca 20 min paus.

- Våra konserter har inga åldersgränser, det finns möjlighet att stå i dörröppningen med barnvagn utanför.

- Försäljning av alkohol och annan dryck finns tillgänglig i och utanför ladan.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla