bookmark 1 show style1 City date_range 14 July 2024

Uno Svenningsson

Uno Svenningsson fyller 40 år som artist och åker på jubileumsturné 

Uno Svenningsson, artisten med den unika rösten och de tidlösa melodierna, firar 40 år som artist 2024. Söndagen den 14 juli välkomnar vi Uno till Gotlands skönaste trädgårdshäng, Kappelshamns Veranda. Från sina första musikaliska steg som medlem i bandet Freda’ till sitt soloprojekt och senaste samarbeten med sonen Mark Bihli, har Uno skapat en enastående musikalisk resa som fängslat lyssnare över generationer.  

För Uno Svenningsson handlar musiken om självuttryck och välmående. Genom åren har han utforskat olika teman och stilar, samarbetat med andra stora artister och skapat en omfattande låtskatt. Nu, med 40 år som artist i bagaget, firar Uno sitt musikaliska arv med en jubileumsturné våren 2024. Flankerad av sitt band kommer han bjuda på allt från odödliga klassiker och ny musik – låtar som både berör och får oss vilja dansa. 

Uno Svenningssons omedelbart igenkännliga röst, starka melodier och berörande texter har alltid varit vägen till publikens hjärta. Hans karriär tog fart med bandet Freda’, där den sensationella rösten jämfördes med ikoner som Robert Plant och Sting. Efter framgångar med hits som “Vindarna”, “Det måste gå”, och “I en annan del av världen” etablerade sig Freda’ som ett av landets största rockband.  

Uno fortsatte sedan sin musikaliska resa som soloartist med framgångsrika album som ”Uno”, “Möss och människor” och ”I det osynliga” där han visade sin förmåga att beröra lyssnarna med låtar som ”Under ytan”, ”Tro på varann”, ”Simona” och ”Vågorna”. Hans medverkan i programmet ”Så mycket bättre” 2017 gav honom en ännu bredare publik där låtar som ”Du kommer ångra det här” bevisade att hans musikaliska resa fortsätter att beröra och fascinera. 

Biljettpris 495 sek (exkl serviceavgift)

Barn upp till 13 år i förälders sällskap, fri enté 

 

 

Middagspaket (tillval)

Njut av en helkväll! Förboka restaurangplats! 

Tid: från 17.00 

2 rätters middag med eget bord i trädgården under kvällen. 

Pris: 239 sek/vuxen, 89 sek /barn (upp till 13 år) 

 

Val av maträtt görs på plats. 

·    Flankstek, rostade primörer, sallad, bearnaisesås 

·    Ugnsbakad lax med rostade primörer och Sandefjordsås 

·    Bakad Halloumi med rostade primörer och honungscremefraich 

 

Till dessa tre serveras pannacotta till efterrätt. 

 

Vi har begränsat utrymme i trädgården för sittande gäster, så boka med fördel ert eget bord i samband med biljettköpet.

Önskar ni mer info : info@kappelshamnsveranda.se eller 072 – 739 22 22
Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla