bookmark 10 shows style1 City date_range 15 August 2024 - 31 August 2024

En jäkla fart - En scensommarrevy

Med "En jäkla fart - En scensommarrevy" så presenterar Vallby Sommarnöje återigen en klassisk nummerrevy på Vallby Friluftsmuseums folkparksteaterscen. Föreställningen består av en mix av nyskrivna sketcher, sånger och monologer där alla de viktiga ingredienserna finns med; Humor, sång, allvar och så lite dans såklart.

På scenen återfinns Sanna Persson Sannerholm (Som gjorde stor succé som Gerd i förra årets fars "Otroligt het"), Sussie Nordström (Som i år gör efterlängtad comeback på Vallby), Annie Stark (Som vi sett i en mängd uppskattade roller på Vallby de senaste åren), Sören Ivemyr (Som gör sitt fjärde år i rad på Vallby) och Anders Stark (Som även han gör comeback på scenen på Vallby i år). Det är ett rutinerat revygäng som tillsammans kommer att skapa en minnesvärd stund för alla i publiken.

Föreställningen är cirka 2 timmar och 20 minuter, med paus och i pausen serveras enklare fika. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla