bookmark 1 show style1 City date_range 30 October 2024

Matnatten i Norrköping 30 oktober

Matnatten är upplevelsen för dig som vill utforska matscenen i Norrköping. Onsdagen den 30 oktober kan du besöka sex smakstopp på en kväll och njuta av de lokala smakerna i ett par timmar tillsammans med vänner, dejten eller kollegorna. I din biljett ingår en smakportion på varje stopp.

Smakportionen speglar restaurangens egna koncept och ger dig en god känsla för vad du kan vänta i vanliga fall. Matnatten är därför ett perfekt sätt att upptäcka nya restauranger på. Deltagande mataktörer utgörs i regel av en skön mix av restauranger, pubar, vinbarer och kaféer. Detta innebär att du kan bli serverad smakprov av allt ifrån fine dining, vällagad street food till en ljuvlig dessert. Önskar du vegetariskt alternativ (lakto-ovo) väljer du detta i samband med ditt biljettköp.


Arrangemanget pågår mellan kl. 16-23 och du har möjlighet att påbörja din runda så sent som kl. 18.00. All mat ingår i din biljett. Passande dryck kan köpas till, oftast i både hel- och halvglas. Du startar med att växla in din köpta biljett mot ett klippkort. Detta gör du samma dag som Matnatten äger rum. Platsen är oftast hos en av de deltagande restaurangerna eller i nära anslutning till smakstoppen. Utlämningsställe annonseras närmre evenemangsdagen. 

 

Deltagande smakstopp presenteras löpande på www.matnatten.se

*Begränsat antal biljetter

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla