bookmark 20 shows style1 City date_range 28 June 2024 - 31 July 2024

Våra Privata Liv

Välkomna in under takbjälkarna för femtonde året i rad! I sommar bjuder vi på Våra Privata Liv av Noël Coward, som gjorde Londonsuccé under 2023. Ett spetsigt och vasst relationsdrama fyllt av kärlek, svärta och dråplig desperation.

Elyot och Amanda, frånskilda sedan flera år, firar smekmånad med sina nya partners på hotell. Överraskande nog visar det sig vara på samma hotell, med angränsande balkonger. De möts igen, passionen blossar upp på nytt och de kastar sig in i kärleken igen, med katastrofalt resultat för alla inblandade.
  
Vi var så löjligt kära…
Visst är det roligt att tänka på?
Fruktansvärt roligt.

Av: NoëI Coward. Översättning: Susanna Helldén. I rollerna: Göran Parkrud, Susanna Helldén, Malin Morgan, Hans Brorson och Charlie Parkrud. Regi: Ola Hedén. Scenografi och ljus: Beate Persdotter Løken. Teknik och ljuddesign: Jacki Román. Producent: Susanna Helldén. Grafisk Form: Anders Wennerström. Affischfoto: Karin Wildheim

Spelas i Magasinet på Tofta Herrgård 28 juni till 31 juli 2024.
 
För info om Våra privata liv: info@teatertofta.se eller 073-370 18 56
För info och bokning av teatersupé och övernattning: www.toftaherrgard.se, 0303-225805, info@toftaherrgard.se

Teaterbaren i Magasinet är öppen från ca kl 18.30.

Teaterbaren!
Missa inte den fina teaterbaren i Magasinet, som är öppen en timme innan föreställning. Kom gärna innan och ta något svalkande att dricka. Det finns gott om plats med avstånd i den mysiga trädgården och även ett mindre antal bord i baren. Förutom öl, vin och övriga drycker finns smörgåsar, kvällens fika och lite annat smått och gott.

Förbeställ gärna dryck och snacks till pausen, det går att swisha på plats i Magasinet.
Mer info finns på Tofta Herrgård Magasinet.

Teatersupé på herrgården!
Det finns också möjlighet att njuta av en matupplevelse utöver det vanliga uppe på herrgården innan föreställningen. Tofta Herrgårds kök håller mycket hög klass, och kockarna komponerar menyerna baserade på säsongens allra bästa råvaror. Boka sittning kl. 17.00 så hinner ni med en god middag innan kvällens dramatik tar sin början i Magasinet.
För mer info och bokning av teatersupé och övernattning: Tofta Herrgård, 0303-225805, info@toftaherrgard.se

Tillgänglighet
Då vår spelplats finns i en tillfällig evenemangslokal har vi små möjligheter att göra permanenta anpassningar, men tveka inte att kontakta oss, vi gör vad vi kan för att hjälpa till!
 
Rullstol
Det finns ingen hiss till spelplatsen som är på våning två i Magasinet, men har du möjlighet att lämna rullstolen på markplan så hjälper vi mer än gärna till uppför trapporna. Tyvärr finns det inte möjlighet att ta in rullstolar och permobiler.
 
Hörsel- eller synnedsättning
I Magasinet sitter alla i publiken nära scenen och hörbarheten är god, men boka plats på bänkrad 1 för att komma så nära som möjligt.
 
Vid andra frågor gällande tillgängligheten kontakta oss gärna på info@teatertofta.se

Föreställningen görs med stöd av Kungälvs kommun, Västra Götalandsregionen, Sensus och Tofta Herrgård.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla