bookmark 1 show style1 City date_range 8 August 2024

Sommarkväll med Py Bäckman & Janne Bark

Py Bäckman och Janne Bark är återkommande artister hos oss och har tidigare gjort succé på både Twang och Kafé Himlavalvet och i sommar är det dags för dem att även riva av Stora Henriksvik!

Sedan 2013 har Py & Janne turnerat, skrivit och gett ut skivor tillsammans. Janne har ni sett som Ulf Lundells ständiga sidekick på scen och på platta sedan 80-talet. Janne var även med i gruppen ”Triad” som gjorde monsterhiten ” Tänd ett ljus ”. Py har skrivit sånger som ”Stad i ljus,” ”Gabriellas sång,” "Vandraren", ”Koppången,” ”Min plats på Jorden,” för att nämna några av sångerna som hon haft i toppen av hitlistorna. Tillsammans är de knäckande bra! 

INFO:

Insläpp: kl 18.00. Konsert: kl 19.30


OM STORA HENRIKSVIK
Stora Henriksvik är det perfekta utflyktsmålet för musik- & matupplevelser beläget vid sandstranden på Långholmen med utsikt över Mälaren! Här serveras mat med ekologiska råvaror och vid skördetid används grönsaker, bär och frukt från Henriksviks 1700-talsträdgård. Fullständiga rättigheter.


https://www.facebook.com/storahenriksviklangholmen


HITTA HIT
Närmaste tunnelbana är Hornstull. Buss 4 stannar vid Högalidsgatan och med buss 66 och 40 kan du ta dig ända till bron över till Reimersholme. Gå över Långholmsbron till Långholmen, ta första vägen till vänster och följ skyltarna mot Stora Henriksvik och Bellmanmuseet.


OM PORTER & THORELLS SYNDROM
Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.


OM BILJETTKÖP


För samtliga evenemang erbjuder vi Nortics evenemangsförsäkring.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla