bookmark 1 show style1 City date_range 31 August 2024

Standup med Özz, Kodjo, Kirsty & Patrik på Palladium, Malmö

Skrattfest på Palladium med Özz Nûjen, Kodjo Akolor, Kirsty Armstrong och Patrik Larsson.


Fyra av landets bästa och roligaste komiker kommer till vackra Palladium lördagen den 31 augusti. Förvänta er en magiskt kväll med skratt, mycket skratt. Ta med vänner och familj och njut av en underhållande kväll.


Özz Nûjen
Özz är en av Sveriges största standup-komiker och har i över 20 år varit en av branschens allra roligaste.


När han inte gör succé på standupscenen syns han ofta i TV, “Flykten till Östermalm”, “Parlamentet”, “Stjärnorna på slottet” mm. Özz har setts och älskats runt om i landet. Med frenesi som ett mindre kärnkraftverk är han alltid här och nu samt hans improvisationer håller alltid världsklass.


Kodjo Akolor

Kodjo har i hela 13 år varit en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3” med har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen.


Man kan se han på Sveriges alla typer av scener med sin standup, som konferencier och med sin komiska föreläsning.


Kirsty Armstrong

När Kirsty står på scen missar hon ingenting. Få komiker har så stark scennärvaro som henne. Det finns ingen som lyckas vara så älskvärd och så hård på samma gång.


Kirsty har varit aktiv komiker sedan 2016 både i Sverige och på den internationella scenen. Hon blev nominerad till Årets Nykomling 2019, Årets Kvinnliga Komiker 2020 och sen tog hon hem titeln Årets Kvinnliga Komiker 2022.


Patrik Larsson

Patrik är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!


Han är kanske mest känd under karaktären Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?”


___________________________


Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)

Insläpp: 18.30

På scen: 19.30

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla