bookmark 1 show style1 City date_range 28 August 2024

Jonas Wall - Umbaji

Saxofonisten Jonas Wall kommer till Fasching med bla vänner från Mezzoforte med på scen! Biljetter ute nu!

Efter den bejublade konserten på Fasching förra året kommer nu denna stjärnsaxofonist tillbaka. I bagaget har han alldeles nyskrivet material som kommer släppas under året. En smältdegel av starka melodier, rik harmonik, improvisation och tunga beats.

Jonas Wall har varit frilansmusiker i över 30 år och har hunnit släppa fem album i eget namn. Jonas Wall har även medverkat på ett stort antal andra utgåvor som träblåsare, arrangör, kompositör, producent och mixare.. Han har spelat med T02he Jazz Crusaders, Brian Wilson, Bill Champlin, Clarence Clemmons, Frank McComb, Svante Thuresson, Monica Zetterlund, Björn Skifs, Tommy Körberg och en rad andra internationella och svenska artister och orkestrar.

Influenser är exempelvis: Butcher Brown, Hiatus Kaiyote, Marcus Strickland's Twi-Life, Nate Smith, Nubiyan Twist, Potatohead People, Katalyst och Tall Black Guy.

Jonas Wall - Saxofon
Ari Bragi Kárason - Trumpet
Eythor Gunnarsson - Keyboard
Simon Löfstedt - Gitarr
Tomas "Blindberg" Lindberg - Bas
Mårgan Höglund - Trummor

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla