bookmark 1 show style1 City date_range 18 July 2024

Annika Norlin & Jonas Teglund live i Stelors lada

En av sommarens helt nya artister på Stelor är fantastiska Annika Norlin & Jonas Teglund, vi är så glada över att äntligen få denna fantastiska duo med fullt band till vår lada!

I vår släpper artisten, låtskrivaren och författaren Annika Norlin och låtskrivaren, musikern och producenten Jonas Teglund ett fantastiskt gemensamt album. Senare i år ges dessutom möjligheter att uppleva samarbetet live – då duon beger sig ut på turné runt om i Sverige.

När en etablerad artist slår sig samman för att skapa musik tillsammans finns en tendens att resultatet ej när upp på samma nivå som när respektive artist släpper eget – men i samarbetet mellan Annika Norlin och Jonas Teglund är detta allt annat än fallet.

Singeln ’Jag hänger kvar’, det första smakprovet från debutalbumet ’En tid att riva sönder’ som kommer i vår, släpptes häromveckan och mottogs med stor förtjusning. Mötet mellan Annikas ordrika berättelser och Jonas noggranna, detaljrika arrangemang kan beskrivas som nästintill telepatiskt, där deras respektive styrkor krokar arm och skapar en värld lika komplex som hoppfull. Eller som de själva säger: ”Albumet har gjorts under det jättedåliga året 2023 och därför har vi sökt en lätthet, ett ljus och en tröst”.


Varmt välkomna till Stelor, Annika & Jonas!


Restaurangen kommer från och med i år att erbjuda en 3-rätters middagsmeny kl 17.30 för att vara klar med middagen i god tid inför konserten och njuta lite extra av kvällen. Middagsplatserna är begränsade till totalt 50 pers och bokas som en vanlig biljett med middagen inbakad i priset. Observera att denna sittning ej är avbokningsbar, men att vi mer än gärna hjälper dig och ditt sällskap att förmedla Mat & Middag-biljetten i det fall ni får förhinder. (Se nedan för mer info.)

17.30 Restaurangen öppnar

19.00 Ladans bar öppnar med Fördrink & enklare snacks

20.00 Konsert


Konsertlängd: ca 2 h inkl. paus.

Biljettpris: 750 kr (+ serviceavgift)

Biljett + fördrink & enklare snacks: 850 kr (+ serviceavgift)

Middagsmeny + konsert: 1495 kr (+ serviceavgift)Musik & konsertbokare: Pontus de Wolfe, 070-940 88 95, music@pontusdewolfe.com

Restaurangen, Stelor: My Wrethagen, 073-518 18 89, my@stelor.se
Stelors Middagsmeny + konsert

En middag på Stelor beror alltid på vad våra fantastiska bönder har kunnat skörda för dagen och vilket kött eller fisk vi har fått tag på och på det så gör vi en pangmiddag! Det beror alltså på kockens humör, väder och vind och råvarorna. Det vi vill erbjuda våra gäster är en omsorgsfull och rolig kväll. God mat utan krusiduller men med massa kärlek från våra producenter – som vi brukar säga ”Don’t buy food from strangers”! Vi tror att det blir godare och mer hållbart då.


Så maxa är sommarkväll på Stelor med inte bara en musikalisk upplevelse i vår lada, utan passa på att även äta en god middag och få en helhetsupplevelse. 17.30 möts vi i trädgården varpå ni serveras en 3-rätters konsertmeny. Vi ser till att det är klart i tid tills konserten börjar och då har du som konsertmeny även bra platser i ladan. Vänligen ange allergier eller specialkost då det denna kväll endast serveras en snabb meny. Varmt välkomna till en kväll med Mat & Musik!

koket@stelor.se, +46 (0)735 15 70 80


Ytterligare info: https://www.stelor.se/


Gemensamt för alla konserter på Stelor är:

 

- Alla platser i ladan är onumrerade men begränsade i antal. Det finns möjlighet att både sitta och stå, och det kommer alltid att fixas fram stolar till alla som vill sitta.

- Samtliga konserter har ca 20 min paus.

- Våra konserter har inga åldersgränser, det finns möjlighet att stå i dörröppningen med barnvagn utanför.

- Försäljning av alkohol och annan dryck finns tillgänglig i och utanför ladan.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla