bookmark 1 show style1 City date_range 24 October 2024

Hej du Speleman! - En avskedsturné med Hasse Andersson

Biljettrusning till Avskedsturnén! Fantastisk respons och enorm efterfrågan. 

Kristianstad Teater slutsålt på ett par timmar - så vi byter till en intimt uppbyggd Kristianstad Arena för att alla som vill komma och se Hasses sista turné får möjligheten. Samma datum gäller och alla ni som har köpt biljetter till Kristianstad Teater kommer automatiskt att bli förflyttade till bästa platserna på parkett i Kristianstad Arena. Vi kontaktar er med mer info och nya biljetter via mail inom kort. 

Biljetter till Kristianstad Arena släpps 12/4 kl 10.00.

För över 60 år sedan drog en 15-årig Hasse Andersson sina första ackord på Kiviks Marknad.Sedan dess har hans karriär präglats av melodier och ögonblick som gjort honom till en avSveriges mest älskade artister. Från de tidiga dagarna med Kvinnaböske Band och Hasses Lada, till den stora succén i Melodifestivalen har Hasse Andersson blivit en folkkär artist som lockar lyssnare i alla åldrar.

Nu bjuder Hasse Andersson in publiken till sin sista turné “Hej du speleman!". Med en resa som sträcker sig över årtionden är detta en möjlighet för fans att fira och hylla en av landets mest ikoniska artister.

Biljetterna släpps på fredag den 12/4 10:00.

Åldersgräns: Under 13 år i målsmans sällskap med krav på hörselskydd.

Turnén presenteras av United Stage och Paraply.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla